ПЛАТИ НА РАТИ

Инструкции

1#Изберете го вашиот посакуван производ од нашиот асортиман!

2#Испратете ни фотографија од вашата лична карта предна и задна страна на VIBER или на FACEBOOK

VIBER : 075/680-623 , 078/507-896

FACEBOOK

  • Facebook

3#Во консултација со нас ви кажуваме колку ќе ви изнесува месечната рата за вашиот производ ,ратите се од 3 до 36 рати

4#Одобрувањето се спроведува за 15 минути!

5#Одобрениот производ ви го доставуваме до домашна адреса!

За било какви дополнителни информации ве молиме контактирајте не !

075/680-623 , 078/507-896

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
New Game Alert (14).png