BASIC SPECIFICATIONS
Main core: Intelligent 3 cores
Number of Buttons: 7 buttons + 1 wheel
Encoder: High precision optical engine
Transmission: Wired
Connector: USB (2.0 / 3.0)
System supports: Windows XP / Vista / 7 / 8
Cable length: 1.8m

GAMING PERFORMANCE
Maximum Resolution: 3,200 dpi adjustable
Frame Capacity: 3.68M pixels / sec
Accelerating Speed: 30g
Tracking speed: 75 inches / sec (ips)
Report Rate(USB): 125~1,000Hz/sec (3-level user selectable)
Key Response time: less than 1ms
Memory: 160K bits

A4 V7MA Bloody Metal X Glide

SKU: 2384238671
ден1.090,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png