Sensor: PixArt PAW3212
Resolution: 2,400 DPI Adjustable
Image Processing: 1.29Mega pixels / sec
Frame speed: 4,000 fps
Acceleration: 10 g
Tracking speed: 30 ips
Report Rate: 125~1,000 Hz / sec
Key Response: 1 ms
Button Lifetime: Over 10 Million Clicks
Metal X' Glide Armor Boot: Over 300 Kms
Type: Wired
Cable Length: 1.8 M
Connector: USB (2.0/ 3.0)

A4 X87 Oscar Neon

SKU: 009112
ден849,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png