Дијагонала 31,5
Формат на екран 16:9
Панел VA
Макс. резолуција 1920x1080
Светлина [цд/м2] 300
Контраст 3000
Видлив агол (хор.) [°] 178
Видлив агол (вер.) [°] 178
Време на одзив [мс] 1
Приклучоци
  • 3,5 mm Audio Jack
  • DP
  • HDMI x2

Останати карактеристики

Звучници  
Зиден носач (не е вклучен) VESA 100 mm
ТКО Zakriven
Боја Crna
Сталак tilt
Дополнително 240HZ

AOC C32G2ZE/BK 32"

SKU: 1212121212122
ден19.980,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png