Спецификации :

Graphics Engine: AMD Radeon RX 5700
 OpenGL4.6
 Video Memory: GDDR6 8GB
 Engine Clock: 1610-1750 MHz (OC Mode)
 1565-1750 MHz (Gaming Mode)
 Stream Processors: 2304
 Memory Clock: 14 Gbps
 Memory Interface: 256-bit
 Digital Max Resolution: 7680x4320
 Interface: HDMI x 1
 Display Port x 3
 HDCP Support
 Power Connectors: 11 x 6-pin
 1 x 8-pin

 Dimensions: 27.1 x 13.2 x5.1

 

ASUS DUAL-RX5700-O8G-EVO

SKU: 00088
ден23.490,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png