AMD Ryzen 7 3750H 2.30GHz Processor up to 4.00 GHz, 4MB Cache, 4-Cores
Memory: 16GB DDR4 2400
Storage: 512GB SSD M.2 PCIE NVME
Display: 15.6" FHD (1920 x 1080) IPS matrix refresh rate 144 Hz
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6
Battery: 3 -Cell 48 Wh
Weight: 2.3 kg
Keyboard: Illuminated Chiclet Keyboard RGB
OS: None

Asus FX505 TUF

SKU: 1231211123
ден64.990,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png