Graphics Engine: AMD Radeon RX 570
 OpenGL®4.5
 Video Memory: GDDR5 8GB
 Engine Clock: 1266 MHz (OC Mode)
 1256 MHz (Gaming Mode)
 Stream Processors: 2048
 Memory Clock: 7000 MHz
 Memory Interface: 256-bit
 Digital Max Resolution: 5120x2880
 Interface: DVI x 1
 HDMI x 1
 Display Port x 1
 HDCP Support
 Power Connectors: 1 x 8-pin
 Accessories: 2 x ROG Cable Ties
 2 x Orange Color Decals
 Dimensions: 24 x 13 x3.89 Centimeter

ASUS STRIX RX570 OC 8G

SKU: 01112
ден11.990,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png