Features:
Ergonomic right-handed design for increased comfort
Plug and Play (No drivers needed)
400 / 800 / 1600 / 3200 DPI adjustment
Adjustable USB report rate 125 / 500 / 1000 Hz
Perfect lift-off distance
Operating system: Win2000/XP/VISTA/7/8; Mac OS X v10.2

General
DPI - 400 / 800 / 1600 / 3200
USB - USB 2.0 / 3.0 Plug & Play
Buttons - 5 buttons
Cable Length - 2m / 6,6 ft
Report Rate - 125 / 500 / 1000 Hz
Size - Large
Design - Ergonomic

 

BenQ ZOWIE EC1-A Large White

SKU: 457457457472
ден3.650,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png