POWER. CONTROL. SPEED. PRECISION.

Customizable RGB
Infrared Wheel
Key Response
Dual-Injection Rubber Wheel
Texturized Rubber Grips

TECH SPECS

TRACKING
Sensor: PixArt PMW3389 Gaming Engine
Resolution: 50~16,000 CPI
Frame Speed: 12000 fps
Acceleration: 50 g
Tracking Speed: 400 ips

RESPONSE
Report Rate: 125~2,000 Hz
Key Response: 1 ms

DURABILITY
Micro-Switch: Over 20 Million Clicks ( Left / Right Button )
Infrared-Wheel: Over 2 Million Scrolls
Metal X'Glide Armor Boot: Over 300 Kms

 

Bloody P91

SKU: 2323423234234
ден1.690,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png