Audio Drivers - 40mm FullSpectrum
Headset Frequency Response - 20Hz ~ 20kHz
Interface - 3.5mm Stereo Input

Microphone
Microphone Type: Noise-canceling Condenser
Detachable: Yes
Frequency Response: 100Hz ~ 18kHz
Impedance: <2.2k ohms
Sensitivity: -40dBV/Pa

PACKAGE CONTENTS
Creative SB Blaze with detachable microphone and in-line volume control - 2.5m / 8.2ft
Quick Start Leaflet

Creative Sound Blaster BLAZE

SKU: 12312132131
ден1.990,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png