Audio Processing - BlasterX Acoustic Engine
Audio Drivers - 50mm FullSpectrum
Headset Frequency Response - 20Hz ~ 20kHz
Audio Technologies - Scout Mode
Interface - USB, 3.5mm Stereo Input
Supported Operating Systems - Windows® 7, Windows® 8, Windows® Vista, Windows® 8.1, Mac OS X v10.8 and above, Windows® 10
Supported Gaming Consoles - Xbox One™ via 3.5mm 4-pole audio cable (With Xbox One Stereo Headset Adapter), USB connection, PlayStation® 4 via USB, Nintendo Switch (no voice comms) via USB (Dock) and 3.5mm 4-pole audio cable (Console)

 

Creative Sound BlasterX H6

SKU: 000987
ден5.190,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png