eShark MOUSE ESL-M3 AIKUCHI
Dedicated fire button
Powered by Pixart 3330 optical sensor with up to 7200 DPI and dedicated FIRE along with 7 other programmable buttons.

SPECIFICATIONS
Type: 8D - 8 buttons
Chipset: Pixart 3330
Sensor type: Optical
Resolution: 7200
Polling rate: 1000Hz ultrapooling
Acceleration: 30G
Lifespan: 20 million times
Lighting: RGB with 16.8 million customizable colors
Software
Color: Black
Finish: PU
Interface: USB 2.0
DPI: 7200
Cable length: 1.8m braided
Dimensions (mm): 124x68x43
Weight: 150g
Material: Pu

 

eShark Aikuchi

SKU: 83483471
ден1.590,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png