SPECIFICATIONS
Mute button
Volume control: In-line controles
Mic: Yes
Microphone sensitivity: -38 dB
Mic impedance: 2.2 kOhm-a
Orientation: Unidirectional
Sensitivity: 100 dB
Impedance: 30 Ohm-a
Frequency range: 20Hz - 20kHz
Speaker size: 50mm
Type: USB gaming headset
Interface: USB 2.0
Lighting: Yes, logo
Braided cable
Weight: 280g
Cable length: 2m
Material: Plastic / Metal
Color: Black

eSHARK Kugo V2

SKU: 12312231123123123
ден2.090,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png