SPECIFICATIONS
Mouse type: 7D Gaming mouse
Chipset: Pixart PMW 3360
Sensor type: Optical
Resolution: 12,000 DPI-a
Polling rate: 1000Hz
Acceleration: 50G
Lifespan: 20 million clicks
Lighting: RGB with 16.8 million colors
Finish: Powder coating
Interface: USB 2.0
Cable length: 1.8m
Braided cable
Dimensions (mm): 120mm x 63mm x 39mm
Weight: 145g
Material: Plastic
Color: Black
Software

eShark Shinai V2

SKU: 23423234234
ден1.790,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png