eShark MOUSE ESL-M1 TANTO
Full RGB with Pixart 3325
Ergonomically designed gaming mouse made for fast action. Pixart 3325 Optical Sensor, full RGB, and seven customizable buttons are all you need for complete domination.

SPECIFICATIONS
Type: 7D - 7 buttons
Chipset: Pixart 3325
Sensor type: Optical
Resolution: 5000 DPI
Polling rate: 1000Hz ultrapooling
Acceleration: 20 G
Lifespan: Up to 5 million times
Lighting: RGB with 16.8 million customizable colors
Software
Color: Black
Interface: USB 2.0
Cable length: 1.8m
Dimensions (mm): 132x72x42
Weight: 150g

eShark Tanto

SKU: 3458384471
ден1.390,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png