Specification

Headphones type: On-ear
Specialized: Universal
Audio system: Virtual 7.1
Diameter of driver: 50 mm
Sound pressure level: 105 dB
Headphones frequency response: 20 - 20000 Hz
Impedance: 32 Ohm
Volume control: Earphone-integrated
Microphone: Yes
Microphone mouting: Built-in
Microphone sensitivity: -42 dB
Microphone frequency response: 20 - 20000 Hz
Communication: Wired
Cable length: 210 cm
Connectors: USB Type-A
Wire braid: Cloth cable
Illumination: Yes
Illumination color: Red
Colour: Black/Red
Weight: 380 g

Genesis Natec Radon 610 7.1

SKU: 12312312222
ден1.890,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png