Спецификации :

 

Driver unit 50 mm
Frequency response 20 Hz - 20KHz
Sensitivity 105 dB ± 3 dB @ 1K Hz
Impedance 32Ω ± 15%
Connection USB
In-line control Volume up / down
Weight Approx. 380 g
Dimensions (W x H x D) 205 x 220 x 96 mm (8.07 x 8.66 x 3.78 inches)
Colors Black
Cable length 2.2 m

Vibration

GENIUS HS-600V

SKU: 00144
ден1.849,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png