Saving - Ear coupling - Around the ears - circumaural
Composing - Fixed
Determination - Headset, PC headset with microphone
Colour - Red
Function - Volume Control
Frequency of - 20 Hz
Position - Plug
Function - Volume Control
Frequency of - 20 Hz
Frequency in - 20 000 Hz
Sensitivity - 100 db / mW
Impedance - 32 Ohm
The characteristics of the microphone
Position - Plug
Frequency of - 50 Hz
Frequency in - 16,000 Hz
Sensitivity - 58 db / mW
Connect
Connect - 3.5 mm Jack

Headphones A4 G500

SKU: 88871
ден1.749,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png