• # of Cores2
 • # of Threads2
 • Processor Base Frequency3.10 GHz
 • Cache2 MB Intel® Smart Cache
 • Bus Speed8 GT/s
 • TDP54 W
 • Processor Graphics ‡Intel® UHD Graphics 610
 • Graphics Base Frequency350 MHz
 • Graphics Max Dynamic Frequency1.05 GHz
 • Graphics Video Max Memory64 GB
 • 4K SupportYes, at 60Hz
 • Max Resolution (HDMI 1.4)‡4096x2304@24Hz
 • Max Resolution (DP)‡4096x2304@60Hz
 • Max Resolution (eDP - Integrated Flat Panel)‡4096x2304@60Hz
 • DirectX* Support12
 • OpenGL* Support4.5
 • Intel® Quick Sync VideoYes
 • Intel® InTru™ 3D TechnologyYes
 • Intel® Clear Video HD TechnologyYes
 • Intel® Clear Video TechnologyYes
 • # of Displays Supported ‡3
 • Device ID0x3E93

INTEL Celeron G4900

SKU: 6677889
ден3.490,00Price
 • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

  Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

  Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png