TRACKING
Resolution: 200 – 2,500 DPI
Zero smoothing/acceleration/filtering
Max. acceleration: >20 G2Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Max. speed: >150 IPS3Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad

RESPONSIVENESS
USB data format: 16 bits/axis
USB report rate: 1000 Hz (1ms)
Microprocessor: 32-bit ARM

DURABILITY
Main buttons: 10 million clicks
PTFE Feet: > 250 kilometers

OTHER FEATURES
Onboard memory: 3 profiles
Adjustable 7-color zone
Non-braided cable

Logitech G300S

SKU: 9998237231
ден1.990,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png