Physical Specifications
Height: 132 mm
Width: 75 mm
Depth: 40 mm
Weight: 121 g, mouse only
Optional extra weights: up to 18 g (5x3.6 g)
Cable length: 2.10 m

Tracking
Sensor: HERO™
Resolution: 100 – 16,000 dpi
Zero smoothing/acceleration/filtering
Max. acceleration: > 40 G2Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Max. speed: > 400 IPS3Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad

Responsiveness
USB data format: 16 bits/axis
USB report rate: 1000 Hz (1ms)
Microprocessor: 32-bit ARM

Durability
PTFE Feet: > 250 kilometers4Tested on Logitech G240 Gaming Mouse Pad

Other features
Onboard memory: Up to 5 profiles (requires firmware 127.1.7)
LIGHTSYNC RGB: 1 zone
Braided cable

Requirements
Windows® 7 or later
macOS 10.11 or later
Chrome OS™
USB port
(Optional) Internet access for Logitech G HUB (G HUB)

Logitech G502 Hero

SKU: 1231231231231
ден3.990,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png