Звук стерео
Позадинско осветлување НЕ
Димензии на слушалка 40mm
Осетливост на звучник 118dB±3dB
Номинална моќност 30mW
Импеданса 32±15%Ω
Опсег на фреквенција 20Hz~20KHz
Димензија на микрофон Ø6х5mm
Осетливост на микрофон ﹣58±3db
Приклучок 2х3.5mm џек
Должина на кабел 2.0mm
Тежина 234gr

Marvo H8321S

SKU: 111123231
ден689,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png