• WirelessNo
 • ConnectionsUSB
 • CompatibilitiesPC
 • Illumination modeRGB
 • Detachable microphoneNo
 • Speaker size50mm
 • Speaker sensitivity108dB±3dB
 • Rated power15mW
 • Impedance16±15%Ω
 • Frequency response range20Hz~20KHz
 • Mic sizeΦ6*5MM
 • Mic typeOmnidirectional
 • Mic sensitivity﹣42±3db
 • MicrophoneExternal microphone
 • USB channelStereo
 • Audio controlBuilt-in earmuff
 • Cable length2.1m
 • Adapter wireYes
 • DriverNo
 • Weight290g

Marvo HG8935

SKU: 11122221
ден1.250,00Price
 • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

  Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

  Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png