• WirelessNo
 • ConnectionsUSB
 • CompatibilitiesPC
 • Illumination ModeRGB
 • Detachable MicrophoneNo
 • Speaker Size50mm
 • Speaker Sensitivity117dB±3dB
 • Rated Power20mW
 • Impedance21±15%Ω
 • Frequency Response Range20Hz~20KHz
 • Mic SizeΦ4*1.5MM
 • Mic TypeOmnidirectional
 • Mic Sensitivity﹣42±3db
 • MicrophoneExternal microphone
 • USB Channel7.1 Virtual surround sound
 • Audio ControlBuilt-in earmuff
 • Cable Length2.1m
 • Adapter WireNo
 • DriverYes
 • Weight340g

Marvo HG9062 7.1

SKU: 0009223
ден1.690,00Price
 • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

  Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

  Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png