Сензор N5312A
Поврзување жично
Брзина DPI 800/1600/2400/4000
Животен век на тастери 3 милион кликови
Прилагодувачки копчиња 6D
Позадинско осветлување 7 бои
Забрзување 10G
Должина на кабел 1.5m
Тежина 85gr
Димензии 125x63x39mm

Marvo M115

SKU: 998231
ден529,00Price
  pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
  1024px-Approve_icon.svg.png
  dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
  1024px-Approve_icon.svg.png
  csgo-icon-2.png
  1024px-Approve_icon.svg.png
  call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
  1024px-Approve_icon.svg.png
  ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
  1024px-Approve_icon.svg.png
  d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
  1024px-Approve_icon.svg.png