Two large 40mm drivers for quality audio
Extra lightweight and Self-adjusting headband
High Quality Speakers
Quick access to volume and microphone

Specification:
Impedance - ?2.2k?
Frequency Response - 20Hz-20KHz
Driver unit - O40mm x 2
Speaker Sensitivity (SPL) - 97dB±3dB @ 1KHz
Speaker Impedance - 32?
Mic Dimensions - O6.0 ?2.8mm
Cable Length - 2.1m
Directivity - Omnidirectional
Microphone Sensitivity - -36±3dB @ at 1KHz

MSI DS501

SKU: 1981281
ден2.290,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png