SPECIFICATIONS
DS502 GAMING Headset
Interface > USB
Weight > 405g
Cable Length > 2.0m

Speaker Spec
Drivers > O40mm x 2
Sensitivity(S.P.L) > 105±3dB @ 1KHz
Impedance > 32?
Frequency Response > 20Hz-20KHz
Mic Spec
Mic Dimension >O6.0 ? 3.0mm
Directivity > Omnidirectional
Impedance > ?2.2k?
Sensitivity > -36±3dB @ at 1KHz

MSI Gaming DS502

SKU: 99965
ден3.590,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png