Acceptable weight: 150 kg
Seat depth: 47 cm
Material: Polyester/Artificial leather
Adjustable seat height: 44 - 54 cm
Seat width: 49 cm
Weight: 13.5 kg
Seat height: 99 - 109 cm
Backrest height: 67 cm
Backrest width: 51 cm
Included Accessories: Cushion lumbar/Headrest cushion
Colour: White/Black
Armrest: Adjustable
Gaslift: Class 3
Wheel size: 50 mm

Natec Fury Avenger M+ Black/White

SKU: 123122122
ден8.450,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png