Functions: Rocking function, Swivel seat, Adjustable height
Adjustable seat height: 43 - 50 cm
Seat height: 124.5 - 131.5 cm
Seat width: 52 cm
Seat depth: 49 cm
Material: Artificial leather (PU), Fabric (top)
Backrest height: 83 cm
Backrest width: 54 cm
Acceptable weight: 120 kg
Included Accessories: Cushion lumbar, Headrest cushion
Colour: Black, Gray
Wheel size: 2 "
Angle of the backrest: 0 - 150 °
Armrest: Non adjustable
Gaslift: Class 3

Natec Genesis NITRO440

SKU: 111012
ден9.990,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png