Model: Time 750
Rated power: Real 600W
Cooling fan: 12cm silent fan with temperature control circuit design, low noise, long life
Product Type: ATX Power Supply
PFC type: Active PFC

Motherboard connector: 20 + 4Pin
CPU connector: (4P + 4P) * 1
Graphics card connector: (6P+2P) + (6P+2P)
Hard disk / fan / ODD connector: (Molex+SATA+SATA) * 3

Dimensions 160 (L) * 140 (W) * 85 (H) mm

SAMA GameStorm 600W

SKU: 123211231211
ден2.590,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png