Type:

Stereo Headset

Design:

Circumaural

Connector:

USB

Chip:

RGB

Surround Mode:

Virtual 7.1*

Illumination:

RGB

Weight Without Cable:

300 g

Headphone Specifications

Speaker Diameter:

40 mm

Impedance:

32 Ω

Frequency Response:

20 Hz - 20,000 Hz

Sensitivity:

92 dB ± 4 dB

Max. Power:

100 mW

Volume Control:

Microphone Specifications

Direction:

Omnidirectional

Impedance:

2.2 kΩ

Frequency Response:

100 Hz - 10,000 Hz

Sensitivity:

-56 dB ± 4 dB

Flexible Microphone:

Microphone Mute:

Sharkoon SKILLER SGH30 RGB

SKU: 12312312211
ден2.490,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png