Form Factor: M.2 2280
Interface: PCI-Express 3.0 x4, NVMe 1.3
Total Capacity: 512GB
Sequential Read Speed : up to 3480 MB/s**
Sequential Write speed : up to 2000 MB/s**
TRIM & S.M.A.R.T supported
AES 256 supported

Interface: PCI-Express 3.0 x4, NVMe 1.3
Form Factor: M.2 2280
NAND: 3D TLC NAND FLASH
External DDR Cache: 512MB
Sequential Read speed: Up to 3480 MB/s
Sequential Write speed: Up to 2000 MB/s
Random Read IOPS: up to 360K
Random Write IOPS: up to 440K
Mean time between failure (MTBF): 1.8 million hours
Power Consumption (Active): Average : R : 5485mW ; W : 4085mW
Power Consumption (Idle): 272mW
Temperature (Operating): 0°C to 70°C
Temperature (Storage): -40°C to 85°C

 

SSD M.2 2280 Gigabyte NVMe AORUS RGB 512GB PCIe 3.0 x4

SKU: 3242324222
ден6.790,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png