Speaker Drivers
Neodymium Drivers: 40?mm
Headphone Frequency Response: 20–22000?Hz
Headphone Sensitivity: 98?db
Headphone Impedance: 32?Ohm
Headphone Total Harmonic Distortion: < 3%
Headphone Volume Control: On Ear Cup

Microphone
Microphone Frequency Response: 100Hz–10000Hz
Microphone Pattern: Bidirectional
Microphone Sensitivity: -48?db
Microphone Impedance: 2200?Ohm
Microphone Noise Cancellation: Yes
Microphone Location: Retractable
Microphone Mute Toggle: On Ear Cup

SteelSeries Arctis 3

SKU: 555533
ден5.190,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png