Type: 5D - 5 + DPI Button under the mouse

Chipset: SUNPLUS 6651

Lifetime: Over 10M press

Acceleration: 22.5G

Software: Yes

Color: Black

Surface finish: Powder coating

Cable length (m): 1.8

Dimensions (mm): 123x71x44

Mouse compatibility: Windows 7/8/10/MacOS

Sensore type: Optical

Resolution (DPI): 800/1600/2400/3200/4800/6400

Polling rate (Hz): 1000

Illumination: RGB 16.8M colors

Bottom pads: -

Material: Plastic

Interface: USB 2.0

Braided cable: Yes

Weight (g): 100

White Shark HECTOR

SKU: 123121212
ден729,00Price
  • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png