FULL-SIZE GAMING KEYBOARD
104/105 keys (depends on layout) + 10 multimedia buttons.

SWITCHES
Gaming-grade membrane switches with 10.000.000 keystroke lifetime.

BACKLIGHT
Cool Rainbow LED backlight design.

DURABILITY
High-quality plastic construction.

MULTIMEDIA BUTTONS
10 multimedia keys

SPECIFICATIONS
Switch: Membrane
Number of keys: 104/105 depends on layout + 10 multimedia keys
Travel distance: 3.6mm
Key stroke: 50g +/- 15g
Available layout: CRO / US
Lifespan: 10 million clicks
Layout: Full layout
Backlight: Rainbow
Anti-Ghosting: 19 keys
Color: Black
Interface: USB 2.0
Cable length: 1,5m
Material: Plastic
Weight: 746g

White Shark Kiowa RGB

SKU: 234234234234
ден790,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png