SPECIFICATIONS
Mute button
Mic: Yes
Microphone sensitivity: -42dB +/- 3dB
Orientation: Omni-directional
Mic dimension: 6 x 5mm
Sensitivity: 105dB +/- 3dB
Impedance: 32 Ohm-a +/- 15%
Frequency range: 20Hz - 20kHz
Type: Gaming Stereo 2.0
Interface: USB 2.0
Lighting: Yes
Braided cable
Cable length: 2,2m
Material: Plastic / Metal

White Shark Ocelot

SKU: 23482382381
ден1.100,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png