SPECIFICATIONS
Mouse type: 5D + 2 buttons (DPI + LED)
Chipset: Pixart 3325
Sensor type: Optical
Resolution: 500 / 7000 DPI (Adjustable)
Acceleration: 20G
Lifespan: 20 mil. clicks
Lighting: RGB 16.8 mil.
Interface: USB 2.0
Cable length: 1.8m
Braided cable
Dimensions (mm): 123 x 67 x 42mm
Weight: 141g
Color: Black
Material: Plastic
Compatibility: Windows 7 / 8 / 10 and MacOS

White Shark Sagramore

SKU: 88898212
ден1.190,00Price
  • Цената за испораката е 120ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

    Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

    Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png