• Звук: стерео
 • Фреквенција: 20Hz-20KHz;
 • Приклучок: 3.5mm;
 • Школка: Φ40mm;
 • Осетливост на звучник: 108dB±3dB;
 • Импеданса на слушалки: 32Ω
 • Димензија на микрофон: 6х5mm
 • Осетливост на микрофон: -36dB±3dB;
 • Тип на микрофон: Omnidirectional;
 • Позадинско осветлување: 7 бои
 • Конектори: (УСБ за ЛЕД осветлување) и  2x 3.5mm џек
 • Должина на кабел: 2.0m

Xtrike Me HP-311

SKU: 111102
ден699,00Price
 • Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 9000ден., над 9000ден. испораката е бесплатна.    

  Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок од 1 до 3 работни дена на целата територија на Р. Македонија, до секоја адреса и населено место.   

  Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.

pubg-circle-battlegrounds-photo-23.png
1024px-Approve_icon.svg.png
dbnu8a0-d06440d4-41f3-40c7-9003-15cd48e7
1024px-Approve_icon.svg.png
csgo-icon-2.png
1024px-Approve_icon.svg.png
call_of_duty_warzone___icon_by_blagoicon
1024px-Approve_icon.svg.png
ddw4dpz-d63ecf90-7c9e-40c0-a65f-6ab715b7
1024px-Approve_icon.svg.png
d4x6577-3e644de6-5dc9-4290-8089-eab61c93
1024px-Approve_icon.svg.png