ЗА НАС

Зошто GU1NZO?

GU1NZO е компанија која се грижи за своите клиенти, за поудобен и комфорен гејминг. Кога меѓусебното разбирање е на достојно ниво тогаш нема потреба за грижа, одберете го вашиот производ од нашиот голем избор и уживајте во игрите. Од гејмери за гејмери, ние знаеме што можеме да ви понудиме ,а ваше е да одберете. Секогаш достапни 24/7, со голем квалитет, оставете нашето долгогодишно искуство да зборува за нашата компанија

Контакт

075/680-623

078/507-896

043/609-089

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Цано Поп Ристов бр.40 Кавадарци